youtube
Kom dinsdag 6 oktober naar het benefietevenement en help de vluchtelingen

Aanvang 19.30 uur, Vredebergkerk, Oosterbeek
youtube

Oosterbeek Geeft! brengt € 10.800,- op

Het benefietevenement voor de vluchtelingen Oosterbeek Geeft! heeft € 10.800,00 opgebracht. Tweederde deel van die opbrengst (€ 7.200) komt ten goede aan Stichting Vluchteling en een derde deel (€ 3.600) is bestemd voor de Cuey Machar Secondary School Foundation (CMSF.nl) van voormalig kindsoldaat Kon Kelei die in Zuid Soedan een middelbare school bouwt. Het bijeengebrachte geld is afkomstig van de entree voor de avond, de veiling 'Een Kleinnood voor Nood', de verkoop van wijn en uit spontane donaties van bezoekers. De Oosterbeekse initiatiefnemers schrijfster Miriam Guensberg, boekhandelaar Wim Kersten en documentairemaker Hans Hermans zijn 'trots en blij verrast dat Oosterbeek zo gul heeft gegeven' en zijn dankbaar voor de inzet van alle muzikanten en vrijwilligers die belangeloos meewerkten en van Oosterbeek Geeft! een succes maakten.
iMac Illustration

Deelnemers

Deze mensen en organisaties geven belangeloos hun medewerking:

Heel Oosterbeek bakt, Jan Houwert, Herman Keizer, Andre Heuvelman, Noa Eyl, Flip Noorman, Carolien van Workum, Sander Eggen, Hans Hermans, Kon Kelei, Mirjam Guensberg, Jan-Willem van de Lustgraaf, Koninklijke Harmonie Oosterbeek

Veiling

Veilingmeester Jan Houwert (kunstverzamelaar) en zijn assistent Lim Docter brengen uiteenlopende artikelen onder de hamer, variërend van vrijkaarten voor concerten, bijzondere verzamelobjecten, foto's en originele kunstwerken.

Catalogus veilingstukken

Contact

Voor vragen over de veiling en heel Oosterbeek bakt
kunt u contact opnemen met Miriam Guensberg

06 519 48 333

miriamguensberg@hotmail.com
Voor kaartverkoop en reserveringen met Boek- en Kantoorboekhandel Meijer & Siegers

+31 26 334 1047

Utrechtseweg 20 Oosterbeek
Verzenden gelukt!!