Portfolio Masonry Boxed

Spinkit

Ontwerp voor een mobiele DJ Booth

Spinkit-feest-michiel

 

Spinkit mobiele DJ booth is compact, wendbaar en binnen vijf minuten operationeel waardoor het feest meteen kan beginnen. Omdat de mobiele dj’s niet op een podium, maar echt ín het publiek staan is er 100% feedback en betrokkenheid.

Spinkits-front


De vormgeving blijft bewust ver weg van de technologische flightcase-achtige of beeld-taal die je voor dit soort producten vaak ziet, maar er is gekozen voor een minimalistische en toch luxe en chique uitstraling.


Spinkit-design
Mr.-Spinkit-Boat-art

De Spinkit mobiele DJ booth is klein, mobiel & compact. Knop om en het feest kan beginnen!

Dorenweerd College

Het Dorenweerd College wilde graag weten wie nu eigenlijk de kiest voor een nieuwe school; de ouders, de groep-8 leerling zelf of misschien wel het advies van de leraar. En wat zijn daarbij de beweegredenen: fietsafstand, kwaliteit van de nieuwe school, verhalen van ander ouders of simpelweg de keuze van vriendjes en vriendinnetjes?

Tomworks verzorgde een marktonderzoek en met de resultaten daarvan werd een campagne ontworpen.

tomworks-dorenweerd-college-leerlingkrant tomworks-dorenweerd-college-leerlingkrant2 tomworks-dorenweerd-college-leerlingkrant3 tomworks-dorenweerd-college-ouderbrochure-open

Meijer & Siegers

Wereldberoemd in heel Oosterbeek: kantoor-boekhandel Meijers & Siegers aan de Utrechtseweg. Een zaak met een lange traditie, ook op het gebied van presentatie en vormgeving.

Het was dan ook met veel plezier dat Tomworks een hele reeks advertenties heeft ontworpen. Oosterbekers kennen de advertenties onder andere uit Oosterbeek Beleeft.

tomworks-meijer-en-siegers-advertentie-boeken tomworks-meijer-en-siegers-advertentie-airborne tomworks-meijer-en-siegers-advertentie-kerst

tomworks-meijer-en-siegers-signage-renault-kangoo

tomworks-meijer-en-siegers-signage-renault-kangoo-tekening